Auto volgen met GPS tracking systeem

Of u nu een autoverhuurder, wagenparkbeheerder of autotechnicus bent die proefritten uitvoert, het kan in veel situaties geruststellend zijn om te weten waar uw voertuigen zich bevinden. Zodra de bestuurder met de sleutel vertrekt, verdwijnt het voertuig van uw radar. Of toch niet? Met een GPS tracking systeem in uw auto bent u altijd op de hoogte van de recente locaties van het voertuig. Hoewel het in de meeste gevallen niet nodig zal zijn, is het een geruststellend idee dat gestolen auto’s vaak worden teruggevonden dankzij de GPS tracker. Deze kunnen zich zowel in de buurt van een industriegebied bevinden als halverwege Duitsland. GPS tracking biedt dus een betaalbare en uiterst veilige oplossing om uw voertuigen te monitoren.

 

GPS tracking

De GPS systemen van TrackJack bepalen de locatie van voertuigen nauwkeurig met behulp van meer dan 20 satellieten. Eenmaal geïnstalleerd, hoeft u het GPS volgsysteem nooit meer te verwijderen, omdat alle data via GPRS naar een beveiligde server wordt verzonden. U bekijkt de locaties online via uw eigen account op de computer of via de app op de telefoon. 

 

Autotracker

Een GPS tracker biedt meer dan alleen het volgen van locaties. De autotracker maakt het mogelijk om veiligheidszones in te stellen, zodat u meldingen ontvangt wanneer het voertuig de zone verlaat. Daarnaast kunt u snelheids- en diefstalmeldingen instellen, waardoor u te allen tijde op de hoogte blijft van de status van het voertuig. Ten slotte is er een sabotagemelding beschikbaar, zodat u op de hoogte bent wanneer de tracker wordt losgekoppeld of de stroom van het voertuig wordt afgesloten. Ideaal dus.

 

Keurmerk RRS

Als u uw GPS tracker wilt gebruiken voor ritregistratie, is dat ook mogelijk. Let echter op het bestaande Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dit keurmerk waarborgt dat u een kwalitatief systeem aanschaft waarbij de privacy wordt gewaarborgd en u kunt rekenen op een fiscusproof autotracker.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/

Over de auteur

Scroll naar boven